VAKANTIE: Vanwege de feestdag worden bestellingen op maandag 20 mei niet verzonden. De site blijft open voor bestellingen.

Waar kun je goud kopen? De beste plek om goud te kopen in de EU


Waar kun je goud kopen?

Als je ervoor hebt gekozen om te beleggen, is een van de volgende vragen voor beleggers waar je goud kunt kopen. Onderzoek is alles. Investeren in edelmetaal is een beslissing die je niet licht neemt en moet ondersteund worden door eigen onderzoek. Onderzoek is van essentieel belang bij het kiezen van een goudhandelaar. Wanneer u uw hardverdiende geld investeert, is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u een betrouwbare dealer kiest.

Hier bij GoldByPost worden we vaak gerefereerd aan en beschouwd als de beste plek om goud te kopen in Europa - en daar werken we hard aan, maar we geloven dat het belangrijk is dat mensen zelf tot die conclusie komen. Wij adviseren u het volgende in overweging te nemen wanneer u op zoek bent naar de beste plek om goud te kopen:


Internetonderzoek is de kern

Een van de eerste stappen bij het kiezen van een bedrijf om goud aan te schaffen is het onderzoeken van een aantal van de bedrijven die er zijn, en het internet is de beste plek om je onderzoek uit te voeren. Het internet bevat informatie over de onpartijdige ervaringen, meningen en aanbevelingen van miljoenen mensen over de hele wereld. Waar kun je beter beginnen dan door de merknaam van het bedrijf in Google in te typen?

Dit levert een heleboel relevante zoekresultaten op. We raden u aan om alles wat u verdacht vindt op te zoeken en verder te onderzoeken. Hier bij GoldByPost zijn we er trots op dat we zaken doen op een transparante en betrouwbare manier, en we moedigen onze klanten aan om onderzoek te doen naar onze bedrijfsgeschiedenis en online reputatie. Het wordt aangemoedigd om online onderzoek te doen omdat het internet de ultieme, onbevooroordeelde bron van vrije meningsuiting en open meningen is, weg van de invloed van de controle van een bedrijf.


Onafhankelijke beoordelingen van klanten

Onderzoek de beoordelingen van klanten op onafhankelijke beoordelingssites van derde partijen. Testimonials op de site en aanbevelingen op websites van edelmetaalhandelaren zijn nuttig, maar beoordelingen van klanten op onafhankelijke reviewsites van derde partijen zijn veel geloofwaardiger. Kijk uit naar beoordelingsspecialisten zoals eKomi, die een service bieden die onafhankelijk zijn van de invloed van het bedrijf in kwestie. Dit neemt het controle-element bij het bedrijf weg en zorgt ervoor dat alleen echte beoordelingen van echte klanten worden gepubliceerd.

Een effectieve manier om geloofwaardige reviews te vinden is door de merknaam van de edelmetaalhandelaar in te typen op Google, gevolgd door het woord 'reviews', bijvoorbeeld 'Gold by post reviews'. Wij adviseren om alles onder de 4,7 uit 5 serieus verder te onderzoeken.

In naast de beoordeling zelf, moet u er ook rekening mee houden dat bedrijven met beperkte online beoordelingen - misschien minder dan 500 - wellicht nog niet zo lang actief zijn of nog geen grote klantenkring hebben. Hier bij GoldByPost zijn we trots op ons bekroonde klantenserviceteam en geloven dat klantenservice de hoeksteen is van alle succesvolle bedrijven.

We hebben meer dan 23.500 onafhankelijke klantbeoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 4,9/5. Lees meer over wat onze klanten over ons te zeggen hebben.


Mond-tot-mondreclame

Mond-tot-mondreclame is een andere effectieve manier van onderzoek. Persoonlijke aanbevelingen van familieleden, vrienden, collega's of medebeleggers in edelmetaal kunnen ook effectief blijken te zijn om het nodige vertrouwen in een bedrijf te creëren om een bestelling te plaatsen. Met iemand die je vertrouwt spreken over hun ervaringen kan een geweldige manier zijn om uit te zoeken waar je je goud kunt aanschaffen.


Wees verzekerd

Bij het kopen van edelmetaal is het cruciaal dat uw pakket volledig verzekerd is. Als dit niet duidelijk wordt gecommuniceerd door de edelmetaalhandelaar, dan heeft u reden om aan te nemen dat dit inderdaad niet het geval is. Hier bij GoldByPost bieden wij gratis, volledig verzekerde levering op alle edelmetaalbestellingen van elke waarde. Wij zijn verzekerd tot €60.000 per pakket bij Lloyds of London en versturen nooit een pakket met een hogere waarde in één keer. Grotere orders van meer dan €60.000 worden in gedeeltes verzonden, waarbij het tweede pakket pas wordt verzonden nadat je het eerste hebt ontvangen. Alle pakketten met edelmetaal worden discreet verpakt om veiligheidsredenen.


Let op verborgen kosten

Kijk uit voor verborgen kosten, want dit kan een goede deal snel veranderen in iets veel minder effectiefs. Veel edelmetaalhandelaren vermelden geen verborgen kosten in de prijzen die ze zowel online als via de telefoon opgeven. Er worden vaak extra kosten in rekening gebracht voor de daadwerkelijke ontvangst van het fysieke edelmetaal, zoals portokosten, verzekeringskosten, behandelingskosten, muntcapsules en meer. Hier bij GoldByPost willen we het proces van goud kopen eenvoudig, transparant en rechttoe rechtaan maken, omdat de prijzen die we online en via de telefoon opgeven inclusief gratis volledig verzekerde levering zijn. Bovendien worden onze pakketten verzonden op dezelfde dag dat het geld is goedgekeurd (uiterlijk om 13:00 uur) voor extra gemoedsrust.


Online aanwezigheid

Een andere nuttige oefening is om Google te gebruiken om te zoeken naar veelgebruikte zoektermen zoals goudstaven en gouden munten. Google heeft een slimme techniek die websites rangschikt die relevant zijn voor de zoekterm die in het zoekvak is getypt. Door een website terug te geven in de top 3 resultaten van een zoekopdracht, wordt het geloofwaardiger dat de website van deze edelmetaalhandelaar geloofwaardig is en goed bezocht wordt door klanten.

In een wereld waarin social media steeds meer aanwezig is, hebben veel bedrijven onder andere een Facebook-, Twitter- of Instagram-pagina. Dit kan een handige manier zijn om te controleren of het bedrijf actief is en wat mensen over hen zeggen. Hoewel dit geen vereiste is, kunnen deze sites je helpen om een beeld te vormen van het bedrijf dat je overweegt.


Alleen kopen als je tevreden bent

Tot slot, en dit is het belangrijkste, plaats na het uitvoeren van je onderzoek alleen je bestelling bij je
gekozen edelmetaalhandelaar als je zeker en tevreden bent met je beslissing.

Hier bij GoldByPost, is het ons beleid om beleggers alleen aan te moedigen met ons te handelen als
ze zich volledig op hun gemak voelen bij de transactie. Als grootste online edelmetaalhandelaar van
het Verenigd Koninkrijk wordt GoldByPost vaak beschouwd als de beste plaats om goud te kopen in
Europa. Houd er rekening mee dat deze tips puur als richtlijn bedoeld zijn en wij moedigen onze
klanten aan om zich te laten leiden door hun eigen onderzoek en intuïtie.

GoldByPost aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als u besluit een bestelling te plaatsen bij een
andere edelmetaalhandelaar waar u niet helemaal tevreden over bent. Klik hier om een selectie te
lezen van onze meer dan 23.500 beoordelingen die onze klanten via een externe en onafhankelijke
klantenbeoordelingssite over ons hebben geschreven.

Gerelateerde links: Mocht u vragen hebben over het investeren in goud, neem dan gerust contact op
met ons deskundige en vriendelijke team via 0800 098 7603. Wij zullen u graag te woord staan voor
eventuele vragen. U kunt ook een e-mail sturen naar support@goldbypost.nl en dan nemen we zo
snel mogelijk contact met u op.

linkedin