0800 098 7603 Bel ons op werkdagen tussen 10:00 en 19:00 Koop nu, met gratis verzekerde levering

Leveropties


.

Bestellingen worden geleverd door Colissimo (met DPD) en FedEx.

Bestellingen met een waarde tot €39.999 worden gratis verzekerd geleverd. Het maximale gewicht per pakket is 25kg.

Bestellingen met een waarde vanaf €40.000 worden in meerdere pakketten verpakt en verzonden. Ieder pakket wordt aangetekend verstuurd, een handtekening voor ontvangst is vereist.

Bestellingen hebben een cut-off tijd van 11:30 uur om dezelfde dag nog met FedEx te worden verzonden. Houd er rekening mee dat aanvullende verificatiedocumenten kunnen worden gevraagd.

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via : 0800 098 7603. Ons klantenserviceteam helpt u graag verder met al uw vragen. U kunt ons ook mailen via support@goldbypost.nl, wij beantwoorden uw email zo spoedig mogelijk.

.


Levering Opties & Geschatte Leveringstijden

Selecteer hieronder uw bezorgland om de geschatte levertijden en eventuele aanvullende informatie te genereren

Opties voor levering Courier Waarde vanaf Waarde tot Geschatte levertijd Kosten

Houd er rekening mee dat dit gemiddelde levertijden zijn. De levertijd voor uw bestelling kan afwijken van bovenstaande levertijden.


Track de levering van uw bestelling

Wanneer uw pakket is verzonden ontvangt u een Track & Trace nummer per e-mail, zodat u te allen tijde uw pakket kunt volgen. Als u dit niet binnen 5 werkdagen heeft ontvangen verzoeken wij u contact op te nemen via support@goldbypost.nl voor meer informatie.

U kunt uw Track & Trace nummer gebruiken in onderstaande links voor meer meer informatie over uw pakket en het afleverproces:

Deze informatie omvat tevens gegevens over de verwachte afleverdatum en de meest recent uitgevoerde actie.

De geschatte levertijd is afkomstig van Colissimo (met DPD) en FedEx. Het aantal werkdagen is een gemiddelde indicatie van de levertijd die de betreffende leverancies hanteert, deze levertijd kan afwijken.

Bestellingen worden aangetekend verstuurd, een handtekening voor ontvangst is vereist.


Bestellingen buiten de Europese Unie (EU)

Voor bestelligen buiten de Europese Unie is het mogelijk dat u invoerrechten of BTW moet betalen. Voor meer informatie kunt u de belastingdienst raadplegen.


Betaalmethoden

Voor meer informatie over de verschillende betaalmethoden kunt u terecht op onderstaande pagina: https://www.goldbypost.nl/info/betaalmethoden/


Heeft u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

info@goldbypost.nl

U kunt ons ook mailen via support@goldbypost.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0800 098 7603

U kunt ons telefonisch bereiken via
0800 098 7603. Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 19:00 uur. U kunt altijd een bericht achterlaten.

linkedin