VAKANTIE: Vanwege de feestdag worden bestellingen op maandag 20 mei niet verzonden. De site blijft open voor bestellingen.

De voordelen van het bezitten van goud


Buy Gold - Buy Physical Gold Bullion Er zijn verschillende voordelen voor het bezitten van fysiek goud in vergelijking tot
electronisch goud. Dit is het gevolg van onzekerheden in het huidige banksystemen,
schommelende koersen, lagere rente percentages en beperkte mogelijkheden
voor het afsluiten van een lening. Daarnaast wordteen neerwaartse curve verwacht
op de handelsmarkt na beurspieken die eind 2017, begin 2018 werden behaald.

Goud is een veilige haven, die zijn waarde behoudt of zelfs toeneemt wanneer de
financiele markt stagneert. Fysiek goud is een tijdloos bezit die zijn waarde over
een lange periode behoudt. Fysiek goud biedt de ultieme veiligheid voor uw spaargeld
gedurende economische neergang of gedurende een crisis.

.


Nadelen van ETFs

Een van de voordelen van fysiek goud is dat u het goud zelf in bezit heeft. Deze veilige manier van investeren beschermt uzelf en uw geliefden voor een financieel debacle.

Een goud ETF is een passief beheerd beleggingsfonds dat op de beurs wordt verhandeld. Deze passieve vorm van beleggen wordt niet door uzelf beheerd. ETF bedrijven zijn gevoelig, onvoorspelbaar en buiten uw eigen controle.

In vergelijking tot ETF, is uw goud investering niet in handen van een derde partij die uw investering regelt.

Ondanks het feit dat goud een veilige haven voor investeerders is, raden wij af uw totale spaargeld in goud te investeren. Fysiek goud kan de diversiteit van uw investeringsportfolio verrijken, door 5-10% van uw liquide rijkdommen in goud te investeren. Nadat u uw startkapitaal heeft geïnvesteerd kunt u altijd besluiten om uw investering uit te breiden.

.


Voor de vastgoedcrisis die plaatsvond in 2007 was het gunstig om te investeren in vastgoed, tegenwoordig wordt goud gezien als een betrouwbaar bezit. Een investeringsportfolio met onder andere goud is aan teraden om uw spaargeld te waarborgen en rendament te realiseren.

Door het spreiden van uw spaargeld over verschillende investeringsmogelijkheden verkleint u het risico. Wanneer aandelen zakken in waarde is het waarschijnlijk dat goud in waarde toeneemt. Het is een onwaarschijnlijk scenario dat al uw verschillende investeringen op hetzelfde moment winstgevend zijn. De succesvolle investeerder is in staat om in te spelen op de juiste markt op het juiste moment.

Goud is een uitzondering op deze regel, goud is een lange termijn investering en om deze reden is er geen verkeerde tijd voor het aankopen van uw goud.

.

.

De geschiedenis is een feit

Het is geen verrassing dat een goudhandelaar aanraadt een gedeelte van uw spaargeld te investeren in goud. Door de tijd heen zijn er verschillende voordelen van het investeren in goud ontdekt zoals hieronder beschreven.

Historische data toont aan dat goud sterker uit de markt komt dan andere investeringsmogelijkheden. Als u geïntereseerd bent in een investering met meer risisco, zijn ETF’s een beter alternatief. U kunt er ook voor kiezen om uw risico te spreiden en uw investering in goud en ETF’s te steken.

Het is een misvatting dat het aankopen van goud alleen gedaan kan worden door de rijken. Deze verkeerde opvatting is voornamelijk te zien in de United Kingdom. In landen die een economische neergang hebben meegemaakt (zoals Duitsland, Oostenrijk, Turkije en Rusland) is het gebruikelijk om gouden munten en baren te bezitten. In India wordt goud gehanteerd als veilig toevluchtsoord en gebruikt om rijkdommen te beschermen.

.


Opslag

Voor investeerders is het gebruikelijk om gouden bezittingen in huis op te slaan. Wij raden u aan de juiste maatregelen te nemen om de veiligheid van uw investering niet in gevaar te brengen. Neem geen onnodige risico’s en houd uw investering voor uzelf, uw familieleden en vrienden hoeven dit niet te weten. U kunt uw goud bij verschillende verzekeringsmaatschappijen verzekeren, ook is goud gemakkelijk op te slaan in een kluis op een veilige plek in huis.

Goud heeft een compacte maat en is daarom gemakkelijk op te bergen. Door de significante waarde van goud raden wij u aan om vooraf te bedenken waar u uw goud opbergt. Om u een paar suggesties te geven, verberg uw goud in de schuur, kelder, muur, onder de vloer of in een schoenendoos onder uw bed. De uitdaging is een plaats te vinden die niet wordt ontdekt tijdens een inbraak. Als u het veiliger vindt om uw goud op te slaan, kunt u te allen tijde een kluis huren bij uw bank.

Wanneer u uw investering wilt verkopen kunt u eenvoudig contact opnemen met een van de goudhandelaren. Als u uw goud aan ons wilt verkopen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen om de prijs vast te stellen .

Sommige goudhandelaren hanteren verschillende terugkooptarieven voor bestaande en nieuwe klanten. Bij GoldByPost maken wij geen onderscheid tussen klanten, wij kopen uw goederen terug voor 96% van de actuele goudprijs op het moment dat u verkoopt. Nadat uw goederen zijn ontvangen, ontvangt u het bedrag binnen 3 werkdagen staat het geld op uw rekening.

.


Fysiek goud versus ETF’s

.
Fysiek goud Gold ETFs
Controle over uw investering Geen controle over uw investering
Volledig in het bezit van goud Niet in het bezit van goud
Persoonlijke veiligheid en gemoedsrust Vertrouwen in een derde partij
Veilige investering Speculatieve investering
Uniek element in investeringsporfolio Vegelijkbaar met aandelen
Laag risisco Higher risk Hoger risico
Zekerheid gedurende crisis Gevoelig voor dezelfde risico’s als andere investeringen
Tijdloos bezit Geen bezit
Generaties oud Hoog risico om te behouden over generaties
Lange termijn Korte termijn
Potentieel winstgevend Potentieel winstgevend

.


Wij raden iedere investeerder aan om 5-10% van uw liquide vermogen te investeren in fysiek goud. Of u nu een gepensioneerde bent met een bescheiden vermogen of een miljonair, fysiek goud is een geweldige manier om de toekomst van uzelf en uw gezin te beschermen.

.


Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via : 0800 098 7603 . Ons klantenserviceteam helpt u graag verder met al uw vragen. U kunt ons ook mailen via support@goldbypost.nl, wij beantwoorden uw email zo spoedig mogelijk.

.

linkedin